Na úvodní stránku





CZ Stiga Cup oslaví čtvrté výroční Centra zábavy

TAMeK

2013-01-07

Pozvánky

Přečteno: 4383

Komentářů: 0


Zveme vás na 5. ročník turnbaje dvouher stolního tenisu pro veřejnost CZ Stiga Cup, který je oslavou 4. výročí založení herny stolního tenisu pro veřejnost Centrum zábavy.


V sobotu 12. 1. 2013 jste zváni již na 5. ročník turnaje dvouher stolního tenisu CZ Stiga Cup, o kterém najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=355. Jde o turnaj pro veřejnost konaný ve třech kategoriích, v kterém se hraje o medaile.

 

První ročník tohoto turnaje se konal 24. 1. 2009 v jedné výkonnostní kategorii, jejímž vítězem se stal Aleš Fiala. Šlo o úplně první turnaj pro veřejnost v Centru zábavy, na kterém se sešlo 15 hráčů.

 

Na druhém ročníku se 23. 1. 2010 ve třech výkonnostních sešlo celkem 57 hráčů. Nejsilnější kategorii při účasti 32 hráčů vyhrál Aleš Petřík, vítězem prostřední kategorie při účasti 28 hráčů se stal František Korba a v neslabší kategorii při účasti 16 hráčů vyhrál Petr Chlumský.

 

Nejsilněji obsazený byl 3. ročník, který se hrál 22. 1. 2011 ve třech výkonnostních kategoriích při účasti 39 hráčů. Nejsilnější kategorii vyhrál při účasti 23 hráčů Vojtěch Košák, prostřední kategorii při účasti 17 hráčů vyhrál Štěpán Remunda a v nejslabší kategorii při účasti 12 hráčů vyhrál Tomáš Bláha.

 

Loňský 4. ročník se konal 14. 1. 2012 s celkovou účastí 28 hráčů. Vítězi jednotlivých kategorií se stali Josef Pavelka (A – 22 hráčů), Martin Haba (B – 14 hráčů) a Petr Hrach (C – 6 hráčů).

 

Zastaví letošní 5. ročník kvalitativní i kvantitativní sestup tohoto turnaje? I tento turnaj je o medaile a rozhoduje se, zda v něm zůstanou medaile i v příštím ročníku. Při účasti pod 12 hráčů v jednotlivých kategoriích se bude hrát o medaile letos naposledy.

 

Pořadatelé tentokrát nabízejí v kategorii A slevu na startovném 50% nejenom vítězi předchozího turnaje v kategorii A, ale všem vítězům kategorie A předchozích ročníků tohoto turnaje, tedy Aleši Fialovi, Aleši Petříkovi, Vojtěchu Košákovi a Josefu Pavelkovi nabízejí slevu 75%, dále všem poraženým finalistům kategorie A, což jsou Martin Nerad, Michail Taraňko, Martin Šulc a Štěpán Remunda. Slevu 25% nabízíme všem poraženým semifinalistům kategorie A, což jsou René Jung, Jan Štika, Petr Ovsenák, Milan Vřešťál, Ondřej Lebl, Prokop Sedláček, Jaroslav Houček a Vladimír Veselý.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024