Na úvodní stránku





Společnost TP Vision představuje novou aplikaci pro Philips Smart TV Filmbox Live sVoD

TAMeK

2013-05-24

Různé

Přečteno: 4367

Komentářů: 0


Jakou nabídku přináší TP Vision?


• Placená aplikace Filmbox Live přináší stovky filmů, sportovních a módních pořadů, dokumentárních filmů a oblíbených internetových televizí

• Aplikace funguje na všech zařízeních značky Philips, která mají přístup k platformě Smart TV, tedy na televizorech, BLU-RAY přehrávačích a domácích kinech s podporou otevřeného internetového prohlížeče uvedeného na trh v roce 2009

Společnost TP Vision a společnost SPI představují novou placenou aplikaci typu VoD (online videopůjčovna) s názvem Filmbox Live.

Díky ní získají uživatelé přístup k široké nabídce filmů a internetových televizí. Služba je zpoplatněna měsíčním paušálem.
Čeští uživatelé Philips Smart TV tak budou mít k dispozici více než 900 videí a 6 internetových televizních kanálů. Součástí nabídky Filmbox Live jsou navíc kanály FilmboxHD, FightboxHD a FashionboxHD.
Společnost TP Vision si ve střední a východní Evropě klade za cíl naplnit svoji Smart TV opravdu užitečným obsahem. Aplikace Filmbox Live nás na této cestě posunula zase o krok dál - říká Martijn Smelt, výkonný ředitel společnosti TP Vision pro střední a východní Evropu.
 
zdroj:  PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024