Na úvodní stránku





Jak jsem si hrál na Mozaice

Michal Nováček

2012-08-14

Archív

Přečteno: 2811

Komentářů: 0


Na Internetu je hodně pěkných stránek. Na některé jsou i moc pěkné bannery. Tak jsem se dostal i na stránku Mozaika.


     Když jsem viděl banner na Mozaiku, tak jsme se dozvěděl, že Markéta hraje šachy. Markétu neznám a šachy zatím neumím. Neznám ani Emila, který hraje tenis a tenis stejně taky neumím. Tak jsem využil pozvání a šel jsem si hrát na Mozaiku.


     Na Mozaice jsem našel spoustu moc pěkných obrázků. Je tam spousta odkazů na další zajímavé stránky, i když těm anglickým nerozumím. Jsou tam ale i zajímavosti, třeba o zvířatech. Moc bych chtěl psa, ale o psech tam zatím bohužel nic není. Je tam ale o vlcích. Jsou tam i moc pěkné vtipy.


     Moc zajímavé jsou i křížovky. Pro mě jsou ale dost těžké. Protože jsem ale jednou kamarády Terezu a Martina potkal v Klubu ekamarádů na Xku a mluvili jsme o tom, tak mi slíbili, že pro mě udělají lehčí křížovku. Tak se na ní moc těším.


     Pěkné jsou i testy. Zkoušel jsme si vlastivědný a mám z něj score 44%. Brzo se chystám zkusit test o stromech a podívat se na Hlavolamy pro chytré hlavičky. Prostě na Mozaice je spousta dobré zábavy a chodím tam, když jsou Majáky moc pomalé nebo když už jsme napsal do všech lodiček. Vedle Mozaiky a Majáků chodím ještě i na Alíka a pak do Klubu ekamarádů na Xko.


     Podívejte se i vy na Mozaiku a napiště mi jaké máte score ve vlastivědném testu. Mám email pismak@ekamarad.cz. Já si ho za rok zkusím znova a určitě se mi score ještě zlepší. Taky bych se chtěl naučit dělat tak hezké bannery, jako dělají Tereza s Martinem. mají je vystavené na Mozaice. Však se podívejte. A to tam ještě nemají ani všechny. Zbylé najdete na eKamarádovi.

Tento archivní článek byl napsán v roce 2002.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024