Na úvodní stránku





Králíci Bob a Bobek opět vylézají z klobouku a předvádějí své rošťárny!

TAMeK

2014-11-26

Kultura

Přečteno: 3838

Komentářů: 0


Z klobouku kouzelníka Pokustóna se již několik desetiletí vydávají za dobrodružstvím dva nerozluční králíci Bob a Bobek. Je pravda, že Bobkovi se z vyhřátého klobouku moc nechce, ale podnikavý Bob jej vždy přiměje vstát a pracovat, protože práce přeci šlechtí!


Původně televizní seriál se pro velký úspěch dočkal řady pokračování a také několika zvukových verzí. Všechny jsou shromážděny v déle než tříhodinovém novinkovém kompletu Bob a Bobek – Králíci z klobouku, který je kdykoliv ke stažení v e-shopu Supraphonline.cz. A nejen to! Ve virtuálních regálech skvěle zásobené internetové prodejny na www.supraphonline.cz se setkáte s mnoha dalšími slavnými hrdiny – Krtečkem, Křemílkem a Vochomůrkou nebo třeba Maxipsem Fíkem, jejichž příběhy zpříjemní dlouhé podzimní a zimní večery.

 

Bob a Bobek – Králíci z klobouku

Josef Dvořák / Šebánek – Pacovský – Jiránek – Šrut

Nový supraphonský komplet Bob a Bobek – Králíci z klobouku obsahuje tituly: Bob a Bobek – králíci z klobouku Bobek – králíci z klobouku podruhé a Bob a Bobek – králíci z létajícího klobouku. Stejně jako v původní animované verzi příběhy čte Josef Dvořák a zní hudba Petra Skoumala. Děti si například poslechnou, jak králíci z klobouku truhlaří, zahradničí, bojují, natírají, jak jsou v ZOO, v restauraci, na horách, na pasece, na moři, v supermarketu nebo jak shánějí budíček.

Nahrávka je ke stažení na: http://www.supraphonline.cz/album/74220-bob-a-bobek-kralici-z-klobouku-sebanek-pacovsky-jiranek-srut

Celková stopáž 3:29:22, cena stažení: 199 Kč

Digitální prodejna Supraphonline.cz nabízí již téměř tři roky vzácné historické nahrávky z úplných začátků českého hudebního průmyslu, ale i domácí a zahraniční novinky v žánrech populární hudba, klasická hudba a mluvené slovo. Supraphonline.cz byl prvním internetovým obchodem v České republice, který vedle klasického formátu MP3 (v kvalitě 320 kbps) nabídl veškerý sortiment rovněž v bezztrátovém komprimačním formátu FLAC, poskytujícím kvalitu záznamu srovnatelnou s kvalitou na CD nosičích. Při zakoupení nahrávky ve formátu FLAC dostane zákazník tutéž nahrávku ve formátu MP3 zdarma k využití například v přenosných zařízeních. K nahrávkám jsou poskytnuty informační digitální booklety ve formátu PDF. Stahování zakoupeného obsahu není časově ani jakkoliv jinak omezeno. Na logicky uspořádaných stránkách najdete podrobné informace o autorech, hudebnících, kteří se na nahrávce podíleli a další detaily, jenž nejsou v obdobných prodejnách obvyklé. Zvukové ukázky v délce dvakrát třicet vteřin doplňuje optický náhled na nahrávku.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024