Na úvodní stránku





Spuštěna fanouškovská stránka KT Praha

TAMeK

2015-10-27

Internet

Přečteno: 3906

Komentářů: 0


O uplynulém víkendu byla spuštěna fanouškovská stránka oddílu stolního tenisu KT Praha. Příznivci Milana Orlowského a Jindřicha Panského si přijdou na své.


V sobotu 24. 10. 2015 byla spuštěna do testovacího provozu fanouškovská stránka KT Praha. Stránka nyní ve svém ezinu publikuje po dnech články o hráčích KT Praha – zatím o Milanu Orlowském, Jindřichu Panském, Petrovi Javůrkovi, Vladovi Mikovi a Jaroslavu Staňkovi. Najdete zde i článek o historii oddílu KT Praha, který se začal probojovávat do dnešní 1. ligy z pražské divize.

 

Vedle maganu je na stránce i fotogalerie. Ta je sice externí, ale má to svou výhodu, že do ní lze zadat odkaz na jakoukoli stávající fotogalerii na internetu s hráči KT Praha. Zatím zde jsou odkazy na fotografie z domácích zápasů z uplynulých dvou sezón, které jsou na eAlbu.

 

Na stránce KT Praha najdete i diskusní fórum, kde můžete diskutovat v tématech souvisejících s oddílem KT Praha a stolním tenisem.

 

Stránka KT Praha je již propojena i s facebookem. Dále již funguje funkce, která vám umožní odebírat novinky – nechat si zasílat emailem odkazy na nově vydané články.

 

Stránka samozřejmě aktuálně upozorňuje na to, že o tomto víkendu se hráči KT Praha představí v 1. lize konečně doma. První dvě dvoukola hrály venku, o tomto víkendu budou ve své domácí herně na Lokomotivě Vršovice hostit v sobotu SF SKK El Niňo a v neděli TTC Elizzu Praha.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024