Na úvodní stránku





Radio City už podeváté rozsvítí Prahu

TAMeK

2015-11-19

Různé

Přečteno: 3584

Komentářů: 0


Pražské radio City 93,7 FM se už podeváté spojilo s osobnostmi české kulturní a sportovní scény – tentokrát se Zlatou Adamovskou, Petrem Rychlým a Ondřejem Moravcem, aby společně zorganizovali unikátní předvánoční charitativní projekt, ve kterém spojí celou Prahu prostřednictvím největšího symbolu pražských Vánoc, vánočního stromu na Staroměstském náměstí.


Také letos může každý sponzorovat svou vlastní žárovku na tomto stromě, poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZAROVKA na číslo 87 777 a symbolicky si ji rozsvítit na webových stránkách www.radiocity.cz. Cena jedné této dárcovské SMS je 30 Kč.

 

Letošní výtěžek podpoří Nadaci Jedličkova ústavu získat finanční prostředky na kompenzační a ergoterapeutické pomůcky pro děti a mladé lidi s tělesným handicapem. Zajištění těchto pomůcek je důležitou možností jak dosáhnout zlepšení kvality života dětí a mladých lidí s tělesným postižením. Patrony se letos stali: herečka Zlata Adamovská, herec Petr Rychlý a biatlonista Ondřej Moravec.

 

Projekt „Rozsviťte s námi Prahu!“ odstartoval v pondělí 2. listopadu a vyvrcholí 28. listopadu na Staroměstském náměstí, kde bude za přítomnosti zástupce patronů projektu a moderátorů radia City Vojty Eflera a Ivy Lecké předán symbolický šek s vybranou částkou ředitelce Nadace Jedličkova ústavu. Chybět nebude ani zatím utajená známá osobnost, která poté osobně rozsvítí tradiční vánoční strom. V den rozsvícení stromu odstartují na Staroměstském a Václavském náměstí tradiční staročeské trhy.

 

Radio City děkuje všem posluchačům i patronům projektu „Rozsviťte s námi Prahu“ a především všem Pražanům, kteří se do tohoto prospěšného projektu zapojí.

 

Mgr. Michal Krčmář, marketing manager radia City


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024