Na úvodní stránku





Medvídek Pú a jeho přátelé se připojili na Facebook

TAMeK

2012-12-24

Internet

Přečteno: 2246

Komentářů: 0


V prosinci byla spuštěna česká facebooková stránka oblíbené animované postavičky.


Disney Channel spustil český facebookový profil oblíbené postavičky, jehož prostřednictvím s ní mohou její fanoušci zůstat neustále v kontaktu. Medvídek Pú, Tygr, Prasátko, Ijáček, Kryštůfek Robin, Klokánek a jejich přátelé ze Stokorcového lesa budou nyní v nepřetržitém spojení s teenagery a dospělými v České republice prostřednictvím fotografií, citací z jednotlivých příběhů, aktivit a videí nahrávaných na facebookovou stránku.

 

Víme, že Medvídek Pú a jeho přátelé jsou českou veřejností naprosto zbožňováni. Nejen děti a teenageři, ale také jejich rodiče si zamilovali roztomilou postavičku a její příběhy plné lásky a přátelství. Právě proto jsme se rozhodli umožnit fanouškům zůstat s animovanými hrdiny v neustálém kontaktu. A vidíme, že to byl krok správným směrem,“ řekl Radek Zwicker, marketingový manažer společnosti The Walt Disney Company pro Českou republiku a Slovensko.

 

Disney založil facebookovou stránku 9. listopadu a oficiálně ji představil začátkem tohoto týdne. Zahájil také kampaň na její podporu k přilákání nových fanoušků. Fanoušci najdou facebookovou stránku na následující adrese:

http://www.facebook.com/medvidekpuceskarepublika

 

Disney Channel začne navíc v pondělí 14. ledna 2013 vysílat nový seriál - Příběhy o přátelství s Medvídkem Pú. Cílem tohoto roztomilého seriálu je magickými příběhy Púa a jeho kamarádů představit dnešním dětem kultovní postavy této klasické Disneyovky. Seriál vznikl v produkci Disney Channelu pro region EMEA a byl vytvořen společností Boomerang Plus plc ve Walesu a studiem Maga Animation Studios v Miláně. Skládá se z 18 barevných epizod, každá je o délce pěti minut.

Tento seriál se bude vysílat v rámci ranního bloku Disney Channel – Disney Junior. Disney Junior je určen rodinám a dětem ve věku 2 – 7 let. V České republice začal ranní blok vysílat 1. června 2011 a nahradil tak Playhouse Disney, na jehož úspěch se snaží navázat. Disney Junior vysílá denně prostřednictvím televize, integrovaných webových stránek, YouTube, VODu, mobilních zařízení, Facebooku a dalších sociálních médií a placených platforem určených ke stahování obsahů.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024