Na úvodní stránku





Vybíráme pro vás z digitálního servisu Supraphonline.cz - Divadlo S + H: Jak s Máničkou šili všichni čerti

TAMeK

2014-12-16

Kultura

Přečteno: 3706

Komentářů: 0


Další nabídka digitálního servisu Supraphonline.cz. Před Vánoci se mmůže hodit.


Ďábelský pohádkový muzikál rozhodně nejen pro Máničky! "Je to k uzoufání nosit pořád ty samé nemoderní kostičkované šatičky!" říká si smutně Mánička. Když si prohlíží své spolužačky, pyšnící se modely podle poslední módy, dala by za jejich kamarádství a za stejně krásné oblečení cokoliv - snad i duši! Od přání ke skutku nebývá někdy daleko! Jakou cenu ale bude muset Mánička za splnění svých přání zaplatit? Jisté je, že ji čeká cesta do Ďáblic, do samého pekla, kde šijí všichni čerti…

Úspěšný muzikál pro děti (divadelní premiéra byla na jaře 2014) se dočkal své audio podoby. Pro ty, kteří si v příběhu Mikiho Kirschnera oblíbili písničky textaře Robina Krále a skladatele Jiřího Škorpíka, je připraven zpěvníček, který je součástí obsáhlého bookletu.
Atraktivní téma, velmi zajímavé postavy i spousta skvělých písní činí z této novinky jednu z nejlepších produkcí Divadla S+H posledních let.

Nahrávka je ke stažení v digitální verzi na: http://www.supraphonline.cz/album/90957-jak-s-manickou-sili-vsichni-certi

Celková stopáž 1:18:59, cena stažení: 149 Kč

Nakupování v obchodě Supraphonline.cz je možné po předchozí registraci na základě platné e-mailové adresy, přihlásit se lze rovněž prostřednictvím účtu registrovaného u Facebooku či Googlu. Příjemným bonusem je výběr z mnoha platebních způsobů.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024