Na úvodní stránku





Budou mít děti chytrých rodičů co číst? Podpořte s Katalyzátorem vydávání nového časopisu Raketa!

TAMeK

2015-02-05

Různé

Přečteno: 3744

Komentářů: 0


Nakladatelství Labyrint, které léta vydává pozoruhodné knihy především pro malé čtenáře, v prosinci loňského roku představilo projekt nového časopisu pro děti Raketa.


Časopis je opatřen výstižným podtitulem Časopis pro děti chytrých rodičů. Čtyřicet celobarevných stran plných inteligentní a vkusné zábavy pro děti od 5 let do 10 let – komiksy, příběhy, obrázky, vystřihovánky, kreslení, hry, recepty, čtenářské či cestovatelské tipy a pozor, bez jediné reklamy! Zkrátka sen o kvalitním čtení pro děti proměněný v realitu.

 

Nyní se připravuje druhé číslo, které vyjde na začátku jara. Vydávání nekomerčních časopisů je trochu jako dobývání vesmíru. Někteří lidé vůbec nechápou, proč něco takového podnikat. Posádka Rakety by přesto ráda na svou palubu přizvala další autory a výtvarníky a v tomto roce vydala celkem 4 čísla. Pomozte jí potřebnou částku 60 000 Kč na tuto část letu vybrat prostřednictvím Katalyzátoru (www.katalyzator.cz), české platformy pro crowdfunding.

 

Každý, kdo s Katalyzátorem na Raketu přispěje, získá atraktivní odměny, včetně sběratelsky cenných kousků, např. originální vyřezanou kresbu od Jaromíra 99 s podpisem a věnováním nebo signovaný tisk Petra Síse Flying Man.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024