Na úvodní stránku





Ukliď skládku, vyhraj kameru! Ukliďme svět, ukliďme Česko vyhlašuje fotosoutěž

TAMeK

2016-03-31

Různé

Přečteno: 3503

Komentářů: 0


Ukliďme svět, ukliďme Česko ve spolupráci s firmou Canon vyhlašují soutěž fotografií pořízených během jarní fáze dobrovolnických úklidů černých skládek a nepořádku. Nově je možné do soutěže přihlásit i video z akce. Na výherce čeká fotoaparát, tiskárna nebo videokamera.


Na první jarní den se organizátoři Ukliďme svět, ukliďme Česko rozhodli zveřejnit informace o připravované fotosoutěži, která je již tradičně součástí celorepublikové úklidové akce. Tou nejzásadnější je spolupráce s firmou Canon, díky níž se letos bude soutěžit o opravdu zajímavé ceny. Autoři oceněných děl ze čtyř soutěžních kategorií se mohou těšit na nové fotoaparáty, tiskárny či videokameru.

Oproti loňskému ročníku doznaly několika změn také soutěžní kategorie. Loučíme se s fotografiemi z doprovodných progamů a vtipnými snímky, které letos ve výčtu soutěžních kategorií nefigurují. Fotografové mohou nadále zasílat obrázky kuriózních nálezů ze skládek, či podařená umělecká díla. Třetici fotografických témat uzavírají letos fotografie dětí a mládeže v akci. Zbrusu novou kategorii pak představuje soutěž krátkých videí natočených během úklidů. Podrobnosti a pravidla fotosoutěže naleznete na www.UklidmeCesko.cz/fotosoutez

V loňském roce figurovaly mezi finalisty fotosoutě! že například snímky odhozených toaletních mís, mechem obrostlých tenisek či na skládce nalezená stokoruna. Na letošní nejlepší fotografie z úklidů v rámci Ukliďme svět, ukliďme Česko si budeme muset ještě pár týdnů počkat. Finalisty určí odborná porota po proběhnutí hlavního úklidového dne, v sobotu 16. dubna, o vítězích pak bude rozhodovat veřejnost hlasováním na facebookové stránce https://www.facebook.com/UklidmeCesko v průběhu května.

"Zachovejte přírodu, uzdravte svět, zachyťte jeho obraz - se značkou Canon". Tak to cítí Helena Indráková, Sustainability manager Canon CZ&SK.

Kontaktní osoba: Radek Janoušek
Telefon: 777 176 675
E-mail: radek@uklidmecesko.cz


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024