Na úvodní stránku





Jak jsem se stal nejmladším šéfredaktorem

     Písmákův deník začal vycházet 24. března. Denně na něm vychází jeden až dva články, které informují o aktuálním dění na Internetu, ale i mimo něj.

    Písmákův deník jsem začal vydávat proto, že jsem už dlouho chtěl být šéfredaktorem a mít svůj internetový časopis. Nyní po JuniorInternetu, když se mluvilo a psalo o oceněném systému Activemag Petra Málka, který vyhrál loni, jsem se rozhodl se ti zaregistrovat a založit si tu vlastní magazín. A to se povedlo.

     Magazín toho sice moc neumí, ve srovnání například se SpeedExpresem, ale pro začátek mě stačí. Možnost jeho odkoupení s dalšími funkcemi sice je, jenže to komplikuje to, že magazín je v ASP a server Junweb, kde by mi mohl hostovat, umí jenom PHP.

     V Písmákově deníku píšu o serverech, které mě zaujaly na Internetu, o tom, jak jsme se naučil na Internetu číst a psát a také o tom, jak se teď vede mému kamarádovi Marťasovi, který je šéfredaktorem SpeedExpressu a je teď v nemocnici. O jeho zdravotním stavu tam najdete nejaktuálnější zpravodajství.

     V brzké době snad bude na Písmákově deníku i román na pokračování a další zajímavosti. Proto se tam určitě zajděte podívat.

Z archívu Písmákova deníku



Přidání komentáře k článku Jak jsem se stal nejmladším šéfredaktorem



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024